Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

AGRAFA NEWS ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «ΒΑΣΙΛΟΚΛΟΥΡΑΣ -ΜΠΟΥΚΒΑΛΑΣ 2018».


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «ΒΑΣΙΛΟΚΛΟΥΡΑΣ -ΜΠΟΥΚΒΑΛΑΣ  2018».
Τ' αγαθά κόποις κτώνται.
Χτίζουμε το αύριο εναρμονίζοντας το χθες με το σήμερα.
Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ) στην Αθήνα και συνάντηση με το Δ.Σ. του Πανελλαδικού Συλλόγου Σαρακατσαναίων Αττικής Πειραιώς.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή σκέψεων, απόψεων , η αλληλοενημέρωση για την καλύτερη οργάνωση και προβολή της εκδήλωσης «ΒΑΣΙΛΟΚΛΟΥΡΑΣ -ΜΠΟΥΚΒΑΛΑΣ 2018» και η διοργάνωση της οποίας έχει ανατεθεί στον Πανελλαδικό σύλλογο Σαρακατσαναίων Αττικής Πειραιώς, που θα πραγματοποιηθεί και φέτος την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 για πέμπτη συνεχή χρονιά για το καλό του χρόνου.
Το Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Σ με τον Πανελλαδικό Σύλλογο Σαρακατσαναίων Αττικής Πειραιώς επισκέφτηκαν τον χώρο (κλειστό γήπεδο Σπύρος Λούης στo Μαρούσι) όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
Μετά την επίσκεψη-ξενάγηση πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη στον Ασπρόπυργο Αττικής μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων και ενημερώθηκε το Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Σ για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων (ανάλυση τού δρώμενου που θα παρουσιασθεί, ο τρόπος παρουσιάσεως ορισμένων χορών και άλλες λεπτομέρειες που σχετίζονται με τις εκδηλώσεις του διημέρου). Δόθηκαν: κατευθύνσεις , υποσχέσεις εκατέρωθεν , ανανεώθηκε το ραντεβού και όλοι μαζί έδωσαν την υπόσχεση ότι θα προσπελαστεί κάθε εμπόδιο ώστε να παρουσιαστεί μια εκδήλωση αντάξια της ικανότητας που διέκρινε και εξακολουθεί να διακρίνει το σινάφι μας.
Το Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Σ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Πανελλαδικό Σύλλογο Σαρακατσαναίων Αττικής Πειραιώς για την άψογη φιλοξενία του και το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξε.
Καλώς να ανταμώσουμε…